mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Mummy's Look of the day

Hello Mums,  Vandaag houden we het casual chic.  Met deze look kan je perfect gaan werken of relax gaan winkelen.  Zelfs aan de schoolpoort gaan ze je niet scheef bekijken. Aardetinten zijn echt mijn kleurenpallet voor een cozy winter.

Mums Hello , Today we keep it casual chic. With this look you can go perfectly to work. Even to bring or pick up your kids from school. You well look just perfect. Earth tones are my color palette for a cozy winter.

20151020-51. Cardigan: MAJE 150,-  2. Blouse: MADEWELL 99,-  3. Schoulderbag: ZARA 39,95,-  4. Jeans: RAG & BONE 210,-  5. Shoes: ZARA 39,95,-

Love Mum Griet

 

 

 

Halloween is coming

Party Fashion for kids: IKKS kids

0