mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Halloween is coming

Hello mums,  Halloween is coming!  Nu ik zo vaak in USA zit ben ik er ook meer mee bezig. Straks schiet er niets meer van onze Sinterklaas meer over dus leggen we de focus wat meer op Halloween ;-)  Lekker griezelen en verkleden.  Dat doen we toch allemaal stiekem graag.  Een gepast en originele outfit vinden is niet altijd even gemakkelijk.  Bij H&M heb ik een paar leuke dingen gevonden die je kan pimpen.  Wat dacht je van een creepy ballerina?  Of een circusdirecteur met een "doodshoofd"  gezicht als make up? Ik durf te wedde dat je kids schitteren van plezier.

Hello mums, Halloween is coming! how too find A proper and original outfit?  It's not always easy. At H&M I did found some fun things for boys & girls. How about a creepy ballerina ? Or a ringmaster with a " skull " like face makeup ? I'll bet that your kids will sparkle and feel very creepy ;-)

20151021-5

  1. Diadeem vrouwen: H&M 4,99  2. Bontje: H&M 14,99,-  3. Kleedje: H&M 14,99,-  4. Circusdirecteurpak: H&M 24,99,-  5. Broek: H&M 19,99,-  (sommige dingen zijn alleen online te bestellen)

Love Mum Griet

#OOTD HC

Mummy's Look of the day

0