mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD HC

Hello Mums, Hebben jullie kids ook zo'n last van snottebellen en hoesten?  HC is nu al een weekje aan het vechten, maar door zijn homeopatische druppels van Herbalgem (Sinugem) die ik hem heel de winter doorgeef blijft alles goed onder controle. Ik ben niet zo voor medicatie en vooral niet voor dokters die snel antibiotica voorschrijven.  Vorig jaar heb ik hierdoor veel problemen gehad met HC zijn gezondheid.  Ik had mij toch laten overtuigen dat hij een antibiotica kuur moest volgen.  Onder de leeftijd van 2 jaar is antibiotica echt niet gezond voor een kleintje.  En zeker niet voor een verkoudheid.  HC heeft een jaar lang met darm problemen gezeten door die antibiotica.  Daarom voorkom ik liever dan te genezen en gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijke middeltjes en ze helpen nog ook. Ik heb één verslaving die zich ook uit bij HC!  Schoenen.  Ik koop zoveel schoenen voor hem!  Teveel!  Maar nu heb ik echt iets leuks ontdekt.  UNICKZ   Je kan hier de schoenen van je kleintje pimpen!  Van Converse tot Timberlands.  Lekker stoer!  Ik heb voor HC een klassieke All Star genomen en met studs en skulls gepimpt.  En op de tong heb ik zijn naam gezet.  Zo is hij uniek en stoer!  Misschien een leuk idee voor Sinterklaas of onder de kerstboom. 

Mums Hello, Do your kids also suffer from the flu, blubber and cough? HC is fighting it already for a week, but with his homeopathic drops Herbalgem (Sinugem) which I give him all through the winter, everything stays under control. I'm not a fan of medication and especially not from doctors who prescribe antibiotics quickly. Last year I had so much trouble with HC health because of they antibiotics. Under the age of 2, antibiotics a really not healthy for a little one. And certainly not for a cold. HC has spent a year with problems through those antibiotics. Therefore I prevent rather than cure and I use as many natural remedies.

I have one addiction that also reflected in HC! Shoes. I buy so many shoes for him! But now I really discovered something cool. UNICKZ!!  Here you can pimp the shoes of your little one! From Converse to Timberlands. I took a classic All-Star and pimped it with studs and skulls.  On the tongue i did put his name!  HC looks cool in it!  Perhaps it's a nice idea for Santa Claus ;-)

image1 image2 image1 image3 image1 image2image1

Love Mum Griet

 

Maandag soepdag! Wintergroenten mix

Halloween is coming

0