mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag soepdag! Wintergroenten mix

Hello Mums,  Een lekkere tas verse soep kan met deze grauwe dagen wel smaken.  Een portie verse groenten als dagelijkse portie voor je kids is een gezonde gewoonte.  Vandaag maak ik een mix van Bloemkool - prei en broccoli.  Bloemkool zit vol vitaminen C en broccoli is één van de krachtigste koolsoorten en staat bekend als een "gezonde groente" wegens zij beschermende werking tegen kanker.    Ui en prei hebben beide een zuiverend effect en zitten vol zwavel en mineralen. Wat heb je nodig:

1 ui - teentje look - 1 prei - 1 bloemkool - 1 kleine broccoli - 2L water en 4 groenten bouillon blokjes  of 2L verse bouillon - peper & zout - laurier blaadje - staafmixer - grote soeppot - Ghee of olijfolie

Hoe maak je het:

zet de pot op het vuur met de Ghee of olijfolie.  Snij de ui en look in stukjes en stoof aan.  Snij de rest van de groeten.  Dit hoeft niet fijn gesneden te worden omdat alles nog door de mixer gaat.  Voeg de gesneden groenten toe en laat alles even aanstoven.  Voeg het water en de bouillonblokjes toe of de verse bouillon - laurier en laat alles even goed doorkoken.  verwijder het laurierblaadje en Mix alles met de staafmixer en breng op smaak met peper en eventueel zout. Zo je hebt weer een gezonde snack voor je kinderen boordevol vitaminen en mineralen.

IMG_4692 IMG_4700

 

Love Mum Griet

PAMPERS & UNICEF

#OOTD HC

0