mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


PAMPERS & UNICEF

Hello Mums,  Sommige weten het misschien nog niet maar Pampers en Unicef werken al 10 jaar samen om tetanus bij moeders en baby's uit te bannen.  Deze wereldwijde samenwerking heeft tot vandaag 100 miljoen vrouwen en hun baby's overal ter wereld helpen beschermen en is opgestart in ... BELGIË!!! Als je 1 pak pampers koopt gaat er 1 vaccin naar een mama en baby over de wereld. In 2006 werden nog 38 landen getroffen door maternale en neonatale tetanus.  Nu tien jaar later hebben ze in 17 landen de ziekte volledig kunnen uitbannen.  Tien jaar geleden stierf er elke drie minuten een pasgeboren baby, nu nog elke 11 minuten.  Dat is al een hele verbetering.  Maar het  kan natuurlijk altijd beter!!  Maar ook jullie mama's kunnen een verschil maken.  Plaats een leuke foto van je kleintje die een kaarsje uitblaast en hiermee een wens doet op de Facebookpagina met hashtag #PampersUNICEFWens en doneer zo een levensreddend vaccin!  Het kost geen moeite en maakt een wereld van verschil!


 

Hello Mums, some might not know it but Pampers and UNICEF have been working together for 10 years to eradicate tetanus @ mothers and babies. This global partnership has helped 100 million women and their babies and the project started in ... BELGIUM !!!

If you buy 1 pack of Pampers there goes one vaccine at a mom and baby in need.  In 2006 38 countries were affected by maternal and neonatal tetanus. Now ten years later they have in 17 countries to fully eradicate the disease. Ten years ago there died a newborn baby every three minutes, now every 11 minutes. That is quite an improvement. But it can always better !! But you mums can make a difference. Put a nice picture of your little one that blow out a candle and make so a wish on this Facebook page with hashtag #PampersUNICEFWens and so you donate a lifesaving vaccine! It takes no effort and makes a world of difference! Thx Mums!! x

IMG_4703 IMG_4711 IMG_4713

Love Mum Griet

 

Look of the day: Miss black and grey

Maandag soepdag! Wintergroenten mix

0