mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Look of the day: Miss black and grey

Hello Mums,  Een skinny zwarte jeans en leuke truien zij zo handig tijdens de winter!  Je combineert deze lekker met een sneaker en een grote bril - handtas en er kan niets meer mis gaan.

Hello Mums , a skinny black jeans and nice sweaters are so useful during the winter ! Combine this with a good sneaker and large glasses - handbag and nothing can go wrong .

20151028-51.Trui: MAJE 225,-  2. Jeans: Acne studios: 170,-  3. Sneakers: ZARA 39,95,-  4. Bril: Illesteva 177,-  5. Bag: Diane Von Furstenberg 295,-

Love Mum Griet

HALLOWEEN DIY pompoenen creepy faces

PAMPERS & UNICEF

0