mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD HC

Hello Mums,  Dat ik graag mix en match is geen geheim.  Ook in mijn jongste zoon HC zijn kleerkast kan je verschillende stijlen terugvinden.  Vandaag combineer ik de stoere legging van NUNUNU met een stoer T-shirt van het Italiaans fashion label HYDROGEN . Een klassieke cardigan kan meteen een heel andere insteek krijgen als je dit combineert met stoere items.  HC zijn All Stars heb ik laten pimpen bij UNIKCZ je kan hier echt zoveel leuke dingen terugvinden voor jong en oud!  Fijn griezel weekend iedereen x

Hello Mums, that I like to mix and match is no secret. Even in my youngest son HC his wardrobe you can find different styles. Today I combine the legging of NUNUNU with a cool T-shirt of the Italian fashion label HYDROGEN. A classic cardigan can immediately get a different approach if you combine this with tough items. HC All Stars are from UNIKCZ here you can really find so many fun things for young and old to pimp! Happy Halloween weekend everyone x

IMG_4874IMG_4866IMG_4850IMG_4849

Love Mum Griet

 

Halloween dinner outfit

HALLOWEEN DIY pompoenen creepy faces

0