mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Halloween dinner outfit

Hello mums, ik heb vandaag een date met mijn man!  En speciaal voor vandaag mag mijn outfit Halloween getint zijn.  Met deze paar gekke details zoals deze kattenoortjes en kattenclutch kan ik misschien doorgaan als iets katachtig ;-)

Hello mums, today I have a date with my husband ! And especially for my Halloween outfit i wear a few funny details like these cat ears and cat clutch.  Let's have some crazy fun tonight!

20151031-51.Hair cat ears: Erickson Beamon 560,-  2. Shoes: Sophia Webster 540,-  3.  Clutch: Charlotte Olympia 662,-  4. Dress: Self Portrait 387,-

Love Mum Griet

Maandag Soepdag! Pompoen - kokos - koriander

#OOTD HC

0