mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag Soepdag! Pompoen - kokos - koriander

Hello Mums,  hebben jullie een fijn weekend gehad?  Lekker gegriezeld?  Ik had met HC enkele pompoentjes uitgehold voor Halloween en van het vruchtvlees heb ik een lekkere gezonde soep gemaakt.

Wat heb je nodig:

1 ui - vruchtvlees van pompoen - 4 wortels - kokosmelk - koriander - 2L bouillon of 4 groenten bouillonblokjes - teentje look -  peper & zout - Laurier - kipgehakt - volkoren spaghetti -  staafmixer

Hoe maak je het:

Stoof het teentje look en ajuin aan.  Voeg het vruchtvlees van de pompoen toe.  Kuis en snij de wortels en voeg ook deze toe. Voeg de bouillon of het water met de bouillon blokjes en laurierblaadje toe en laat alles goed koken.  Rol balletjes van het gehakt en steek er stukjes door vd spaghetti die dienen als spinnenpootjes.  Ik had mie gebruikt maar dat blijft niet goed.  Spaghetti is steviger.  Zorg ervoor dat ze niet te kort zijn en ook niet te lang.  Verwijder het laurier blaadje  Mix als goed met de staafmixer.  Voeg er de kokosmelk aan toe. Niet teveel, net voldoenden zodat de kokossmaak er subtiel doorkomt.  Snij de koriander en voeg ook deze toe.  Gooi de spinnenballetjes erin en laat nog alles even door.  Breng op smaak met peper en zout.Hello Mums, did you had a nice weekend? I hollowed with HC some pumpkins for Halloween and I made a tasty healthy soup.

What do you need: 1 onion - flesh of pumpkin - 4 carrots - coconut milk - coriander - 2L bouillon cubes or four vegetables - garlic clove - salt & pepper - laurel - minced chicken - whole wheat spaghetti - blender

How are you: Fry the clove of garlic and onion on. Add the pulp of the pumpkin. Clean and cut the carrots and add them as well. Add the stock or water with bouillon cubes and bay leaf and let it cook well. Roll balls of minced chicken and insert pieces of spaghetti who serve as spiders legs. I had noodles used but that was not a good idea. Spaghetti is stronger. Make sure they are not too short and not too long. Remove the bay leaf and mix well with a hand blender. Add the coconut milk. Not too much, just enough so a subtle coconut flavor comes through. Chop the coriander and add them as well. Throw the balls in it and let it boil a little longer. Season with salt and pepper.

IMG_4885IMG_4889IMG_4894

 

Love Mum Griet

 

Opgroeien met STOKKE, wat een plezier!

Halloween dinner outfit

0