mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Opgroeien met STOKKE, wat een plezier!

Hello Mums,  De laatste tijd heb ik het een beetje druk.  Ik vertrek weer voor enkele weken naar USA en mijn kleine man HC gaat voor het eerst naar school.  En ondertussen blijven we bezig!  Dat HC een grote jongen aan het worden is, is duidelijk!  Regelmatig heeft hij een "play date" met zijn vriendin Ellie - Martha.  Ze zijn even oud en verstaan elkaar goed.  Ze knutselen graag.  Dat was ook te zien afgelopen weekend.  Echt teamwork hoe ze de pompoenen aan het uitholen waren voor Halloween! “Al op de eerste dag dat HC er was heeft hij plezier van zijn TRIPP TRAPP. Het klikte meteen! De ukkepuk was nog maar net geboren en hij kon al met ons aan tafel zitten.  Super gezellig, zo dicht bij mama en papa! Terwijl HC de wereld ontdekte, stellen vertrouwde geluidjes op tafelhoogte hem meteen gerust. Tripp Trapp bestaan om zelfs de kleinste kindjes te beschermen. En weet je wat? Bijna 3 jaar later zijn HC en zijn TRIPP TRAPP nog steeds beste vrienden.  Nu schuift hij zijn TRIPP TRAPP zelf aan tafel en klimt erin om te gaan knutselen.  Voor zijn vriendin neemt hij zijn STEPS van STOKKE!  Ik moet eerlijk toegeven dat STOKKE Tripp Trapp één van mijn betere aankopen is geweest waar ik al veel plezier aan heb beleefd. Je hebt ze in verschillende kleuren voor boys & girls!  Met super leuke en veilige opties! 

Hello Mums, Lately I've been a little busy. I leave again for a few weeks to USA and my little man HC goes for the first time too school. And meanwhile we stay busy! That HC is getting bigger is clear! He  regularly has a "play date" with his girlfriend Ellie - Martha. They are the same age and understand each other well. They like to play. That was also last weekend. Real teamwork how they cleaned the pumpkins for Halloween!

"Already on the first day HC was born he pleasure of his TRIPP TRAPP. We hit it off right away! The little one had just been born and he was already with us at the table. Super cozy, so close to Mom and Dad! While HC discovered the world, he was close to me. Tripp Trapp exist to protect even the smallest children. And you know what? Nearly three years later, HC and his TRIPP TRAPP are still BFF's. Now he slides his TRIPP TRAPP himself at the table and climbs it to it. For his girlfriend, he takes his STEPS from STOKKE! I must admit that STOKKE Tripp Trapp has been one of my best purchases.  I've had a lot of fun with. You have them in different colors for boys and girls! With super fun and safe options!

IMG_4743IMG_4745IMG_4775

IMG_4841

Love Mum Griet

Lifestyle: Kleuters en slapen

Maandag Soepdag! Pompoen - kokos - koriander

0