mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag Soepdag: Venkel

Hello mums,  Het is weer maandag dus weer tijd om een grote pot lekkere gezonde soep klaar te maken.  Vandaag gaan we voor een gezonde groente.  Venkel heeft een zeer uitgesproken smaak en is goed te combineren met oa. visgerechten. Vele kids en mama's ontsnappen niet aan de buikgriep.  Een venkelsoepje is zeer goed voor de spijsvertering.

Wat heb je nodig:

2 venkels - prei - 2 stengels selder - ui - teentje look - 3 blokjes groenten bouillon - 1,5L water - peper & zout - vers en fijngesneden peterselie - 1dl room

Hoe maak je het:

Stoof de ui en de gesneden groentjes aan.  De groenten moeten niet al te fijn gesneden worden want alles gaat door de staafmixer.  Voeg 1,5L water en de bouillon blokjes toe.  Laat alles goed doorkoken.  Mix alles glad.  Voeg de room en fijn gesneden peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.

Smakelijk!

IMG_4898

 

 

#OOTD HC

Lifestyle: Kleuters en slapen

0