mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD HC

Hello mums, een stoere look voor een stoere jongen als HC daar ga ik voor vandaag.  NUNUNUWORLD heeft zo'n leuke stoere collectie voor jongens en meisjes.  Gecombineerd met een basic skinny van Lee en gepimpte sneakers van UNICKZ is hij klaar om wat potten te gaan breken met dit echte herfstweertje.

Hello mums, a tough look for a tough guy like HC that's his look for today. NUNUNUWORLD has such a cool collection for boys and girls. Combined with a basic skinny jeans from Lee and pimped sneakers from UNICKZ!  He is ready for this real autumn weather.

IMG_0146 IMG_0141 IMG_0148

Love Mum Griet

 

Going out!

Maandag Soepdag: Venkel

0