mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Going out!

Hello Mums,  ik deel jullie even een leuke look mee voor zowel zwangere mama's als reeds mums ;-) Fijne avond!

Hello Mums , I share with you just a fun look for pregnant mothers and mums ;-) have a nice evening !

20151112-51. Dress: Michael Kors 195,-  2. Boots: H&M 49,99,-  Bag: ZARA 39,95,-

Love Mum Griet

Maandag Soepdag: knolselder

#OOTD HC

0