mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag Soepdag: knolselder

Hello mums, een zeer lekkere en vergeten groenten is de knolselder! Knolselder is een gezonde groente vol vezels die je een verzadigd gevoel geeft.  Ook voor je kinderen die heel de dag lekker gespeeld en geleerd hebben.  Het zit vol fosfor en magnesium.  Magnesium is goed voor kinderen met groeispurten. Bananen zijn trouwens goed tegen die pijnen. Wat heb je nodig: Olijf olie of ghee- 1 knolselder, geschild en in blokjes gesneden - 1 prei, gewassen en grof versneden - 1 ui grof gehakt - 1 teentje knoflook - 1 liter bouillon van groente, kip of ander gevogelte - peterselie - peper en zout

Hoe maak je het:

Doe de olijfolie  of Ghee in een grote pot. Voeg de knolselder, prei, ui en knoflook toe, strooi er goed wat peper en zout over en laat zachtjes stoven tot alle groenten zacht worden. Voeg de bouillon toe, breng de soep tot aan de kook, draai het vuur laag en laat ongeveer 20 minuten sudderen totdat de knolselder volledig gaar is. Mix alles tot een gladde massa.  Voeg de fijn gesneden peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout. Ik doe er persoonlijk soms een beetje zure room bij ;-) Smakelijk


 

Hello mums, a very nice and forgotten vegetables is the celeriac! Celeriac is a healthy vegetable full of fiber which gives you a feeling of fullness. Also for your children is it a good soup!  It is full of phosphorus and magnesium. Magnesium is good for children with growth spurts. Bananas are also helpful against these pains.

What do you need: Olive oil or ghee- 1 piece of celeriac - 1 leek, washed and coarsely sliced - 1 onion, roughly chopped - 1 clove garlic - 1 liter of vegetable broth, chicken or other poultry - parsley - salt and pepper

How to make it:

Put the olive oil or ghee in a large pot. Add the celeriac, leeks, onions and garlic, sprinkle well with pepper and salt and leave to simmer until all the vegetables are soft. Add the stock, bring the soup to a boil, turn the heat to low and simmer about 20 minutes until the celeriac is cooked. Mix everything until smooth. Add the finely chopped parsley. Season with salt and pepper. 

image1

Vluchtkoffer

Going out!

0