mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Vluchtkoffer

Hello Mums! Als je zwanger bent en bijna moet bevallen kan je beter al een "vluchtkoffer" maken.  Ik krijg heel vaal de vraag wat je best kan aandoen tijdens een bevalling om er toch een beetje stijlvol bij te liggen ipv met een oversized T-shirt :-)  Een bevalling is een prachtig moment.  Eerst ben je nog met z'n twee en dan komt er een extra leven bij!  Hoe ik ben bevallen en wat ik heb gedaan om het zo aangenaam mogelijk te maken?  Een goede tip die ik je kan geven is, laat je nog even pamperen voor je gaat bevallen.  Laat je haren nog even wassen en brushen. Gaan nog even langs bij het schoonheidssalon voor een pedicure/manicure en laat een mooi kleurtje zetten. Het zal voor een paar weken even gedaan zijn met me-time.  Het is natuurlijk veel leuker om dan al verzorgd te bevallen ;-)  Met mijn eerste zoon ben ik helemaal alleen bevallen.  Ik was een alleenstaande zeer jonge mama en het is natuurlijk niet het meest romantische beeld dat je hebt van hoe je je eerste kindje op de wereld zet.  De dag voor ik ben bevallen heb ik mij nog eens goed in de watten laten leggen en ook bij mijn jongste zoon!  Tijdens de bevalling van HC droeg ik een stijlvolle multitop van Billion Dollar Babes  En ook de eerste dagen na de bevalling kan je er niet stijlvoller bij liggen in een basic multitop of jumpsuit.  Ik ben meteen na de bevalling van HC naar huis gegaan en ik had een vroedvrouw aan huis.  Ik wou echt rust en mijn klein aapje meteen mee naar huis hebben.  Oké, het is zwaarder maar ik had een top vroedvrouw die 2x per dag alles goed kwam opvolgen.  Maar wat heb je allemaal nodig in je "vluchtkoffer". Voor mama:

 • Toilettas met al je persoonlijke spullen van tandpasta tot ...
 • Make -up!  Neem toch de tijd om ff snel een BB creme te smeren en wat mascara op te doen.  Je zal jezelf veel frisser voelen als je bezoek krijgt.
 • Lekkere geurkaars voor op je kamer om het gezellig te maken en dat vieze ziekenhuis geurtje eruit te houden ;-)
 • Billion Dollar Babes multi tops of leuke langere truien met een leuke legging.
 • Nachtkledij
 • Yummie Tummies onderbroeken of gemakkelijke onderbroeken waar je gemakkelijk een maandverband in kan leggen.  Strings gaan een beetje lastig zitten de eerste dagen.
 • Pantoffels of Uggs ;-)
 • Badjas
 • Handdoeken en washandjes
 • Lekkere douchegel & parfum
 • Boeken over mama worden
 • Als je borstvoeding gaat geven enkele borstvoeding BH's
 • MP3 speler met rustgevende muziek
 • Belangrijke papieren van jezelf en je partner (paspoorten - verzekeringspapieren enz.)
 • Fototoestel

Voor je kleintje:

 • Maxicosi
 • Rompertjes
 • PJ's
 • Sokjes
 • Mutsjes
 • Autostoeltje
 • Knuffeldeken
 • Eventueel speentje
 • Maxi Cosi engelenbedje
 • Vestje
 • Verzorgingsproducten (meestal krijg je daar ook een een doos met producten)

 

20151113-5

 

 

Goodyear tekenwedstrijd voor kinderen!

Maandag Soepdag: knolselder

0