mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Goodyear tekenwedstrijd voor kinderen!

Hello mums,  Veiligheid is zo belangrijk voor onze kinderen en als ouder doen wij er toch graag alles aan om onze kinderen zo goed mogelijk te beschermen in het verkeer.  Ook voor ons mama's is een veilig gevoel belangrijk want wat zijn onze kleintjes zonder ons.  Tijdens de winter een goed paar winterbanden kan soms een wereld van verschil maken qua veiligheid op de weg.  In Duitsland is het verplicht om met winterbanden te rijden, maar bij ons in België nog niet.  Wat toch heel bizar is.  Winterbanden zijn niet alleen veiliger als het heeft gesneeuwd of geijzeld maar ook tijdens hevige regen is het een pak veiliger als je plots moet uitwijken of remmen.  En we willen toch allemaal dat onze kinderen tijdens een autorit zo veilig mogelijk zitten. Goodyear één van de bekendste autobanden en ook het merk waarmee mijn man racet op het circuit tijdens de Nascar races, zetten zich extra in voor veiligheid en daarom nodigt Goodyear kinderen uit hun winterband van de toekomst tekenen!   Goodyear brengt ode aan de voorliefde van kinderen voor de winter door hen de winterbanden van de toekomst te laten tekenen tijdens de wedstrijd #ReinventingTheWheel Om de lancering van de nieuwe UltraGrip Performance Gen-1 winterband te vieren, lanceert Goodyear vandaag de #ReinventingTheWheel-wedstrijd. Kinderen tussen 6 en 11 jaar oud kunnen deelnemen door hun winterband van de toekomst te tekenen en voor 9 december op te laden op de campagnewebsite. Winters zijn magische tijden in het leven van een kind. Een jaar lang kijken kinderen uit naar sneeuwbalgevechten, sneeuwmannen en warme chocolademelk bij de open haard. Maar het vierde jaargetijde heeft ook nadelen, zoals besneeuwde, bevroren, gladde en dus gevaarlijke wegen. Dit jaar kunnen kinderen Goodyear helpen de perfecte balans te vinden tussen veiligheid en verbeeldingskracht door de winterband van de toekomst uit te vinden!

WAT MOET JE DOEN!? Om deel te nemen, worden kinderen uitgenodigd een tekening van een auto in te kleuren en er hun winterbanden van de toekomst aan toe te voegen. Ouders kunnen het sjabloon om in te kleuren downloaden en vervolgens ook ingekleurd opladen op de campagnewebsite http://www.reinventingthewheel.goodyear.eu Deelnemers maken kans op een all-in skivakantie voor vijf personen in het Franse skiresort Les Arcs 1800. Kinderen uit België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk kunnen aan de wedstrijd deelnemen.  Goodyear wil blijven innoveren om de veiligheid van de consumenten te kunnen garanderen. Bovendien bieden ze naast banden ook gemoedsrust en uitstekende prestaties“, aldus Alexis Bortoluzzi, Marketing Director Consumer EMEA. Door kinderen hun winterband van de toekomst laten tekenen, betrekt Goodyear hen in het innovatieproces.

Dus ik zou zeggen zeker de moeite waard om met je kinderen eens aan de slag te gaan en wie weet win je een prachtige prijs!  SUCCES

Groetjes vanuit Miami racetrack!

IMG_0859 IMG_0883

Dit artikel is in samenwerking met Goodyear gemaakt!

LOVE MUM GRIET

 

 

Fashion: Katy Perry for HM

Vluchtkoffer

0