mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Katy Perry for HM

Hello Mums,  Ik ben terug van mijn trip naar de USA!  Wat een reis weer!  Ik kon even niet bloggen want mijn PC was verdronken ;-)  Had ik weer slim gedaan.  M.a.w alles stuk en kwijt.  Ik heb jullie zo gemist, dus vandaag probeer ik er weer in te vliegen met een beetje fashion voor de feestdagen.  Zangeres Katy Perry zorgt voor fashion, fantasy en fun in H&M's spectaculaire Holiday-Campagne!  En eerlijk, ben ik ook best wel fan van haar leuke prints en stijl! Ik kan niet wachten om deze week een paar leuke must haves te gaan shoppen om het nog gezelliger te maken tijdens de feestdagen. Mums Hello, I'm back from my trip to the USA! What a trip again! I could not blogging because my PC was drowned ;-) Smart.  I lost everything. I've missed you so, so today I try to start again with a little fashion for the holidays. Singer Katy Perry creates fashion, fantasy and fun in H & M's spectacular Holiday-Campaign! And honestly, I'm quite a fan of her fun prints and style! I can not wait to go for a shopping this week! Have a nice monday! 

6125_1166125_1126125_1146125_113

Love Mum Griet

Fashion: Baby's first Christmas

Goodyear tekenwedstrijd voor kinderen!

0