mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Baby's first Christmas

Hello mums,  Nog 22 dagen en dan is het weer zover.  Als je pas mama bent geworden is het natuurlijk je eerste Kerst met je kleintje. Ik ging er altijd over en doste mijn boys altijd helemaal uit.  Ik heb voor jullie een paar leuke outfits bij elkaar gezocht voor jullie mini's. Hello mums, Only 22 days to go and then it's party time! If you 're just become a mum is obviously your first Christmas with your little one. I always went over the top with the styling from my boys. I have found a few nice looks for your minis.

20151202-5

Love Mum Griet

Fashion News: Countdown NIK-NIK Launch

Fashion: Katy Perry for HM

0