mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion News: Countdown NIK-NIK Launch

Hello Mums,  Nog 3 weken te gaan en de nieuwe kindercollectie van Nikkie Plessen ligt in de winkels! NIK&NIK is het kleine broertje van Nikkie haar succesvolle fashion collectie waar ik persoonlijk helemaal gek van ben. Voor de mama's die echt niet meer kunnen wachten kan je vanaf 18/12 reeds online shoppen! Hier een kleine preview van wat we mogen verwachten!  Ik weet wat mijn kids gaan dragen deze zomer :-) Instagram: NIKANDNIK Hello Mums , 3 more weeks to go and the new children's collection of Nikkie Plessen is in stores !  NIK & NIK is the little brother of Nikkie's her successful fashion collection which I personally LOVE . For the fashionmoms who really can't wait , you can already shop the collection online from the 18/12 ! A little preview of what to expect ! I know what my kids will wear this summer :-) Instagram: NIKANDNIK

IMG_0216 IMG_0217 IMG_0218image1

Love Mum Griet

 

Lekker snoepen met Sinterklaas! Speculaas muffins

Fashion: Baby's first Christmas

0