mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


HC wishlist

Hello mums,  Mijn kleine man is nu 2,5 jaar en is een heel stoere kant aan het ontwikkelen.  Hij laat duidelijk zijn voorkeur blijken voor media en dieren :-)  Maar dan wel heel stoere dieren!  Draken en dino's zijn zijn obsessie dus een drakenverkleedpak en drakenhandpop staan zeker op zijn lijstje.  Door de vele fotoshoot zou hij zelf graag een een fototoestel krijgen om er zelf mee aan de slag te gaan en zo dat van mij rustig te laten liggen ;-) Bij Kleine Zebra en Smallable kan ik altijd wel mijn goesting vinden.  Geniet van deze leuke tijden vol fantasie! Hello mums, my little man is now 2.5 years and his tough side is developing . He clearly express his preference for media and animals :-) but extremely cool animals! Dragons and dinosaurs are his obsession so a dragon suite  and dragon doll  are definitely on his wish list.  Because of the many photoshoots he would like to get a camera so he can shoot some nice pics.   At kleine Zebra & Smallable I always find cool stuff for my kids. Enjoy these fun times full of imagination !

20151206-5

Love Mum Griet

Maandag soepdag: Spinaziesoep

Lekker snoepen met Sinterklaas! Speculaas muffins

0