mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lekker snoepen met Sinterklaas! Speculaas muffins

Hello Mums,  Nog 1 nachtje en dan is het weer zover.  Onze goede oude vriend Sinterklaas is dan weer jarig.  Die man blijft er elk jaar hetzelfde uitzien en ben dan ook razend benieuwd welke antirimpelcrème hij gebruikt of wat zijn anti aging geheim is. ;-) Speciaal voor zijn verjaardag maak ik samen met HC lekkere speculaas muffins.  Ik ben geen "bakprinses" dus mijn muffins zien er een beetje plat uit!  Maar ze smaken wel super lekker!  Voor presentatie krijg ik volgens mij geen goede punten maar voor sfeer en gezelligheid van mijn kids zeker een 10/10!  Want daar gaat het uiteindelijk wel om.  Lekker gezellig met je kleintje wat quality time doorbrengen met een lekker resultaat.  De Sint gaat zo blij zijn met zijn lekkere zelfgemaakte muffins van HC. Wat heb je nodig:

Cupcake mix - 5 eieren - 250gr boter - Speculaaskruiden - oven - mixer

Hoe maak je ze:

Doe de Cupcake mix in een kom, voeg boter (ik gebruik solo) en bio eieren toe en meng alles tot een smeuïg geheel.  Voeg de speculaas kruiden er aan toe.  Niet te veel in het begin en goed mengen en proeven en zo opbouwen tot de speculaassmaak zachtjes naar boven komt.   Vul de vormpjes tot het midden en zet in de oven 70min op 160°.image1

IMG_4906 IMG_4907 IMG_4904

Love Mum Griet

HC wishlist

Fashion News: Countdown NIK-NIK Launch

0