mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD HC and his dragons

Hello mums, Gisteren kreeg ik weer een leuk pakje geleverd van een bestelling die ik had geplaatst bij Vente-Exclusive.com  HC is helemaal weg van draken en dino's.  En sinds zijn papa hem een dino heeft beloofd zaagt hij elke dag voor een dino met een lange nek of een draak om mee te vliegen.  Aan zijn verbeelding zal het niet liggen.  Hij heeft deze drakenboekentas zelf gekozen en moest en zou deze hebben.  Gelukkig kan je leuke koopjes op de kop tikken bij Vente-Exclusive.com  Deze ochtend ging hij vol trots met zijn stoere drakenboekentas naar school en er vloeide minder traantjes.  De 2de week van zijn schoolervaring gaat minder vlot als de eerste week, maar ook dat is normaal.  De kleuterschool is duidelijk de crèche niet.  Maar ook hier komen we wel weer door.  Ik hoop dat hij voor zichzelf snel zijn plaats kan vinden want ook voor mama is dit een pijnlijk moment als je je kind huilend achter moet laten wanneer hij normaal super sociaal is!  Ik hoop dat zijn toverdraak hem veel steun en kracht zal geven ;-) Hello mums, Yesterday I received a nice packet from an order I had placed @ Vente-Exclusive.com.   HC just loves dragons and dinosaurs. And since his dad promised him a dinosaur he's obsessed with it!  His imagination is so crazy and funny ;-). He has chosen this dragon bag  himself. What a luck  you can find great deals at Vente-Exclusive.com   This morning he went proudly with his dragon bag to school.  This 2nd week of school does not go as smoothly as the first week, but that is normal. The kindergarten is clearly not school. I hope he can quickly find his place for himself as well as for mom.  This is a painful moment when your child is crying when normally he is very social! I hope his magic dragon will give him a lot of support and strength ;-)

IMG_4951 IMG_4969 IMG_4978 IMG_4952

Jas: Zara - Broek: s.Oliver - Schoenen: UGG - Boekentas: Vente-Exclusive.com - Sjaal: Zara - Hoodie: Timberland Vente-Exclusive.com

Love Mum Griet

#OOTD Relax on wednesday

Maandag soepdag: Spinaziesoep

0