mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD Relax on wednesday

Hello Mums,  Op woensdag doe ik het altijd wat rustiger aan.  De voormiddag vliegt zo voorbij en voor je het weet moet je de kinderen weer van school ophalen. Sinds HC naar school gaat krijg ik bijna niets meer gedaan. Ik moet duidelijk mijn draai nog vinden.  Ik werk momenteel met 3 verschillende formules en oppassen die elkaar afwisselen door mijn onregelmatige uren. Maar op woensdag probeer ik er steeds te zijn voor de kinderen.  Vandaag is het ideaal weer voor een rokje met een dikke Opaque panty, dikke trui en cardigan ipv een jas.  Sneakers kan je tegenwoordig overal onder combineren.  Deze sneakers zijn van het Italiaans merk 181! Die hebben echt super leuke schoenen. Een collectie waar ik ook regelmatig leuke items kan vinden is Trussardi Jeans.  Een cardigan is voor mij niet uit mijn garderobe weg te denken.  Deze prachtige dikke cardigan komt van de collectie Dexters.  Knitewear over elkaar is een must deze winter.

Hello Mums , on Wednesday I always take some extra time for my kids. Wednesdays are so short, before you know you have to pick up the kids again.  Since HC goes to school I get almost nothing done . I need to refind my way.  Today it is ideal weather for a skirt with thick opaque tights, thick sweater and cardigan instead of a jacket . Sneakers are a true must have if you need to run from left to right on wednesday. These sneakers are from the Italian brand 181 ! They have really super cute shoes & sneakers . A collection where I can regularly find great items is Trussardi Jeans. A cardigan is for me a true must have!  I can not imagine my wardrobe without a cardigan. This beautiful thick cardigan comes from the collection Dexters

IMG_4990 IMG_4991 IMG_4998

Love Mum Griet

GiveAway Thursday!! WIN a Maternity party dress!

#OOTD HC and his dragons

0