mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


GiveAway Thursday!! WIN a Maternity party dress!

Hello mums to be!  Dit is een Giveaway speciaal voor jullie!  Ook voor jullie zijn het feestdagen, weliswaar zonder alcohol, rauwe schaaldieren of rood vlees ;-) Ik mag speciaal van NOPPIES dit leuke zwangerschapsfeestkleedje weggeven!  Het gaat dus alleen over het rode feestkleedje.  De rest zijn items die ik er zelf heb bij gezocht om jullie wat inspiratie te geven hoe je er stralend zwanger kan uit zien tijdens de feestdagen.  Wat moet je doen om dit kleedje in de wacht te slepen?  Volg  Mum Of The World op Instagram en FB en share een zwangere foto met #Mumoftheworld #Noppies  en vertel mij waarom je zwanger zijn tijdens de feestdagen wel of niet leuk vindt.  Volgende week Donderdag 17/12 maak ik de winnaar bekend!  Succes Hello mums to be! This is a Giveaway especially for you ! This holidays will be without alcohol, red meat or raw shellfish ;-)  So i have a nice #Giveaway for compensation.  A stylish pregnancy party dress from Noppies!  Just only the red party dress . The rest are items to give you some inspiration how you can pimp up your look during the holidays. What do you have to do to win this nice party dress!!  Follow Mum Of The World on Instagram and FB and share a pregnant foto from yourself with #mumoftheworld #Noppies and send me a message why you like or no like ;-) when you are pregnant during the holidays.  Next week Thursday 17/12 I make the winner announced! Success

20151209-51. Oorbellen: H&M 12,99,-  2. Clutch: Zalando 59,95,-  3. Schoenen: ZARA 49,95,-  4. Halsketting: H&M 29,99,-  5. Enveloppe: Urban Expressions 49,95,-  6. Pumps: Topshop 85,- 

Maandag Soepdag: Kervel

#OOTD Relax on wednesday

0