mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag Soepdag: Kervel

Hello Mums!  Maandag = soepdag. Vandaag maak ik een kervelsoepje!  Kervel heeft een aparte smaak voor sommige.  Kervel is eigenlijk een geneeskrachtigkruid.  Kervel zit vol Vitamine C en Ijzer.  In kervel zitten ook anti-oxidanten.  Als je last van je maag en darmen hebt is kervel een ideaal kruid om te eten.  Het is spijsvertering bevorderend.  Als je kindjes niet graag eten of je tieners geen eetlust hebben, geef ze dan een kom kervelsoep.  Kervel is een eetlustopwekker.  Het is ook goed tegen een hoge bloeddruk.  Deze soep maken kost geen geld en nog minder tijd!  Het is een gezonde budgetproof soepje! Wat heb je nodig

1 ui - 300gr Kervel - Ghee of olijfolie - 2L kippen of groentenbouillon - 100ml sojaroom - peper en zout

Hoe maak je het

  1. Snij de ui in stukken en stoof ze aan in Ghee of olijfolie.
  2.  Was de kervel goed en snij ze goed fijn.
  3. Stoof de kervel mee met ui en giet de bouillon bij.  Laat 20min koken en mix alles fijn.  Voeg de room toe en mix nog even alles goed door elkaar.
  4. Breng op smaak met peper en zout

 

Hello Mums ! Monday = soup day . Today I make a chervil soup ! Chervil has a special taste. Chervil is actually a medicinal herb . Chervil is filled with Vitamin C and Iron. In chervil are also antioxidants. If you have problems with your stomach and intestines chervil is an ideal herb. It promotes digestion . If your kids do not like to eat or your teenagers have no appetite , give them a bowl chervil soup. Chervil is an appetite stimulant . It is also good against high blood pressure. It's tasty and quick to make and cost nothing and if full power and healthy!

What do you need

1 onion - 300g Chervil - Ghee or olive oil - 2L chicken or vegetable stock - 100ml soy cream - salt and pepper

How are you

  1. Cut the onion into pieces and fry them in ghee or olive oil.
  2. Wash the chervil well and chop very finely .
  3. Stew the chervil along with onion and pour the broth . Let 20min boil and mix everything fine . Add cream and mix everything equally well.
  4. Season with salt and pepper

 

IMG_5006 IMG_5007

Love Mum Griet

Beauty: Gift tip

GiveAway Thursday!! WIN a Maternity party dress!

0