mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: Gift tip

Hello mums,  Het is weer de tijd van het jaar! Wat kan je allemaal kopen als kado voor onder de kerstboom?  Een geurtje is één van de meest voorkomende   geschenkjes.  Tegenwoordig kan je bij The Body Shop lekkere geurtjes scoren!  Zoals deze van Black Musk!  Zoet en apart. Ik zal de komende dagen meer leuke gift tips geven die budget proof zijn.

Hello mums, it 's that time of year! What can you buy as a gift for under the Christmas tree ? Fragrance are one of the most common presents. Nowadays you can score nice perfumes at The Body Shop! Like Black Musk ! Sweet and special . I will give the coming days more great gift tips that are budget -proof.

IMG_5019

Interior: Gift tips

Maandag Soepdag: Kervel

0