mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior: Gift tips

Hello mums,  Een origineel geschenk kan je steeds vinden bij Lil'gaea!  Ze hebben leuke interieur spullen voor een hippe kinderkamer!  Neem zelf maar een kijkje!  HC heeft de Macaron en zit er altijd op als hij naar televisie kijkt of gaat kleuren.

Hello mums, an original gift you can always find at Lil'gaea ! They have nice interior stuff for trendy kids ! Take a look for yourself ! HC has the Macaron and is crazy about it.  It also looks good in any style of interior. 

f73bbcb5-6877-4734-898d-1e12d6f33dd0

Love Mum Griet

DIY Kerstboom inspiratie

Beauty: Gift tip

0