mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY Kerstboom inspiratie

Hello Mums, Niet iedereen heeft de tijd of de plaats om een echte kerstboom te zetten in huis.  Er bestaan zoveel leuke alternatieve manieren om de kerstsfeer optimaal in huis te brengen op een simpel en budget vriendelijke manier.  Met lichtjes, kerstballen en tape tegen je huiskamermuur kan je veel leuke kerstbomen maken.  Ik heb voor jullie enkele leuke ideetjes gevonden op Pinterest.  Zoals je ziet is er voor iedereen wat wils.

Hello Mums , not everyone has the time or the place to put a real Christmas tree in your home. There are so many nice alternative ways to bring the Christmas spirit optimally in your house on a simple and budget friendly way. With lights, bals and tape against your living room wall , you can make lots of nice Christmas trees. I have found for you some nice ideas on Pinterest.

image1 image2 image1 image2 image2 image1 image2

Love mum Griet

Beauty: Dr. Hauschaka

Interior: Gift tips

0