mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: Dr. Hauschaka

Hello Mums,  Het is bijna zover!  Kerst!  Naar goede traditie ga ik steeds op Kerstavond bij mijn broer eten.  Hij is een echte hobby kok!  Dus daar hoef ik mijzelf al niet meer druk over te maken.  Dus heb ik wat extra tijd om mijzelf wat extra aandacht te geven ;-)  Ik heb recent de producten van Dr. Hauschka ontdekt.  En ik moet zeggen dat ik gek ben op de make-up lijn. Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid.  De producten van Dr. Hauschaka zijn op basis van planten en andere natuurlijke elementen.  Toen ik de oogschaduw van Dr. Hauschaka had gebruikt kreeg ik opvallend veel complimenten van vriendinnen en zelfs van mijn vaste make -up artist.  Het is een basis palet met vier matte oogschaduwtinten die ik voor mijn dagdagelijkse make up gebruik.  In de samenstelling zitten zijde en heilzame plantenextracten speciaal voor de gevoelige huid van je oog.  Wij mama's verdienen toch het beste, niet? Ik wens jullie sowieso allemaal fijne feestdagen en pure gezelligheid met je vrienden en familie!  Geniet van elkaar! XXX

Mums Hello, We're almost there! Christmas! True to tradition, I'm always on Christmas Eve at my brother for dinner. He is a real hobby chef! So I need to make myself no longer worry about the food.  I have some extra time to give myself some extra attention ;-) I recently discovered the products from Dr. Hauschka . And I must say I love the makeup line. Every human being needs inner and an outer beauty. The products of Dr. Hauschaka are made from plants and other natural elements. When I wear Dr. Hauschaka eyeshadow I received a remarkable number of compliments from friends and even my regular make-up artist. It is a basic palette of four shades of matte eyeshadow.   I wear it for my daily makeup. We mums deserve the best, right? I wish you all happy holidays anyway and pure fun with your friends and family! Enjoy each other! XXX

IMG_4913 IMG_4916

Love Mum Griet

MERRY CHRISTMAS

DIY Kerstboom inspiratie

0