mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


MERRY CHRISTMAS

Hello Mums!  Dit is de 2de Kerst dat Mum Of The World  meemaakt.  Ik wil iedereen onder jullie een heel fijne Kerst toewensen.  Fijne feestdagen en natuurlijk veel leuke momenten!  Dat jullie een box vol mooie herinneringen mogen maken met jullie kleintjes! Geniet van elkaar en sta eens even stil bij alles.  Het geluk zit echt in kleine dingen.  Een glimlach een knuffel een lief woordje  en vooral respect en appreciatie!  Jullie zijn één voor één uniek en speciaal!  Mama's met een groot hart en liefde voor jullie gezin.  Koester elk moment ook al is niet alles roze geur en maneschijn. Alles heeft een reden en probeer hieruit het beste te leren.  Merry Christmas xxx Griet

Hello Mums ! This is the 2nd Christmas for Mum Of The World. I want to wish all of you a very merry Christmas . Happy holidays and of course lots of great moments! That you make tonight a box full of beautiful memories with your little ones! Enjoy each other. Happiness you really find in  small things. A smile a hug and especially respect & appreciation! You are one by one unique and special ! Mums with a big heart and love for your family. Cherish every moment, even though it is not all a bed of roses . Everything has a reason and try to learn from this best. Merry Christmas xxx Griet

Kerstkaart

Lifestyle: The Mom Diaries

Beauty: Dr. Hauschaka

0