mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: The Mom Diaries

Hallo Mums, Herken je dit?  Tijdens de feestdagen en kerstvakantie stapelen de klusjes zich op, boodschappenlijstjes, koken, quality time, en het huishouden onderhouden is niet evident. Het kan nogal chaotisch zijn.  Dit jaar ben ik vastberaden om te genieten van deze 2 weken vakantie met mijn jongens.  Maar het kan soms zo stressvol zijn omdat ik altijd alles zo perfect mogelijk wil laten verlopen.    Dit zijn mijn persoonlijke tips om de kerstvakantie zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te houden. IMG_5081

Maak een to-do-list: Ik begon deze vakantie met een reeks prioriteiten; eerst en vooral het maken van een to do list tijdens de Kerstvakantie. Wat ik moet afwerken en wat ik allemaal wil doen met de kids.

Shop online: Ik shop tijdens de vakantie steeds online.  Waarom?  Omdat het zoveel tijd uitspaart dat je kan investeren in je kids.  Zelfs food bestel ik tijdens de vakantie soms online. :-)

Vraag om hulp: Ik weet dat ik niet de enige mama ben met het gevoel dat ze alles alleen moet doen ;-)  Alles komt op onze schouders terecht.  Ik was vroeger te trots om hulp te vragen.  Maar nu durf ik al eens iets uit handen te geven.  En geloof mij, het kan deugd doen.

IMG_5091 (1)

Stel eens andere prioriteiten: Ik heb soms de neiging om over de top te gaan. Maar dit jaar heb ik die instelling gedumpt. Gewoon genieten van de kleine dingen.  Het is minder stress voor mijzelf en meer plezier voor de kids.  Waarom?  Doordat ik de lat minder hoog leg, heb ik minder stress en dus ben ik aangenamer voor de kids. ;-)

Go with the flow: dingen gebeuren: kinderen die niet meewerken, extra werk enz. Ik heb geleerd dat ik alles gewoon op mij af laat komen en tijdens de vakantie probeer ik te leven volgens het ritme van de kinderen. Het werkt veel positiever en je lacht alles weg.  2 weken niet nadenken waarom en hoe.  Je nog eens kind te voelen. Fantaseer en ga mee in hun wereld.  Een wereld dat ook voor ons mama's wel eens leuk kan zijn ;-)

Maar vooral, geniet van  deze vakantie en neem vooral veel foto's ;-) Probeer nieuwe en leuke dingen uit. Ga eens uit je comfort zone.  Enjoy!  xxxx


Hello Mums, do you recognize this? During the holidays the chores piling up, shopping lists, cooking, quality time, and maintain the household is not evident. It can be quite chaotic. This year I am determined to enjoy this two-week holiday with my boys. But it can be so stressful because I always want to do everything perfect as possible. These are my personal tips to keep the Christmas holiday as simple and stress free as possible. Create a to-do list: I started this holiday with a set of priorities; First of all, create a to do list during the holidays. What I need to finish and what I want to do with the kids.

Shop online: I always shop online during the holidays. Why? Because it saves me much time that i can invest in my kids. I even order food during the holidays online. :-)

Ask for help: I know I'm not the only mom with the feeling that they just need to do everything ;-) Everything is on our shoulders up. I used to be too proud to ask for help. But now and then I dare to give something out off my hands. And believe me, it feels good.

Suppose other priorities: I sometimes have the tendency to go over the top.  Just enjoy the little moments. It is less stressful for me and more fun for the kids. Why? Because I did put my expectations  lower, I have less stress and so I'm more fun for the kids. ;-)

Go with the flow: things happen: children who do not cooperate, extra work, etc. I've learned that I just let everything come to me and I try to live during the holidays, according to the rhythm of the children.. It works much more positive and you laugh it all away. Fantasize and enter into their world. A world that for us mums can sometimes be great fun ;-)

But above all, enjoy this holiday and take many pictures ;-) try new and exciting things. Get out of your comfort zone. Enjoy! xxxx

IMG_5087IMG_5137IMG_5064

 

Celebs moms and dads during the holidays on instagram

MERRY CHRISTMAS

0