mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celebs moms and dads during the holidays on instagram

Hello mums, ook internationale mums & dads genieten volop van de Kerstvakantie!  Ze posten volop op instagram hun leukste foto's met hun kids!  Ik heb voor jullie enkele leuke kiekjes verzameld die ik heb gevonden op instagram.

Keeping Up With the Kardashians mum Kim Kardashian en North, poste deze schattige vlechtjes foto werd op Kerstdag gepost. 

kim-kardashian-north-matching-braids-500x498

Mom Victoria Beckham poste deze familie foto met haar man David Beckham en hun 4 prachtige kids. Zonen Brooklyn, 16, Romeo, 13, en Cruz, 10, en natuurlijk Davids girl Harper 4 – op Instagram op Kerstdag. 

beckham-family-christmas-500x498

Actrice Gwyneth Paltrow poste een feest foto met haar dochter Apple, 11, en 9-jarige zoon Moses op Instagram op Kerstdag. 

gwyneth-paltrow-christmas-hug-500x497

1 van mijn favorite zangeressen Pink poste deze super schattige selfie met haar 4 jarige dochter Willow via Twitter op Kerstdag. 

pink-christmas-daughter-500x500

Ook papa's doen harten smelten.  Justin Timberlake & zoon Silas Randall zijn het goede voorbeeld.

justin-timberlake-silas-christmas-day-500x535

Fashion: Ski outfit of the day

Lifestyle: The Mom Diaries

0