mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Ski outfit of the day

Hello mums,  Dat er weinig sneeuw is gevallen dit jaar hebben we ondertussen al massaal vernomen via het nieuws.  En het klopt wel.  In al de jaren dat ik ga skiën heb ik dit nog nooit meegemaakt.  Het ziet gewoon groen beneden en zelfs boven in de bergen zijn er op de blauwe pistes stukken groen te vinden.  Maar als je hoog genoeg zit kan je de liften nemen en daar heb je natuurlijk wel sneeuw en een prachtig uitzicht.  De zon schijnt massaal en het is echt warm boven in de bergen.  Henri-Constant wil absoluut skiën en we zijn met hem meteen naar boven getrokken of hem te doen wennen aan de sneeuw.  Hij was erg onder de indruk maar vond het super leuk!  Het voordeel is dat hij nergens bang voor heeft.  Hij wil alles kunnen en doen wat zijn grote zus en broer doen.

Kennen jullie het Nederlandse label NICKELSON al?  Ze hebben leuke sportieve fashion! Dus ook Ski & winter jassen voor jong en oud.  HC heeft deze stoere jas sinds vorig jaar en ik heb uit de nieuwe collectie deze lekker warme jas.

Hello mums, There is little snow in the mountains this year and it was all over the news. And it is true. In all the years that I go skiing I've never experienced this. It just looks green below and even up in the mountains there are pieces of green. But if you sit high enough you can take the elevators and there you have, of course, snow and magnificent views. The sun is massive and it is really hot up in the mountains. Henri-Constant wants to ski so we went upwards to make him get used to the snow. He was very impressed but thought it was super fun! The advantage is that he is not afraid of anything. He wants to do everything what his older sister and brother are doing.

Do You know already the Dutch label NICKELSON ? They have cool sporty fashion clothes! So also Ski & winter jackets for all ages. HC has this cool jacket since last year and I have from the new collection this nice warm jacket golden jacket!

IMG_5164IMG_5170IMG_5074IMG_5171

Love Mum Griet

#OOTD HC in the mountains

Celebs moms and dads during the holidays on instagram

0