mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD HC in the mountains

Hello mums,  HC heeft het erg naar zijn zin in de bergen.  Terwijl de mannen op de piste staan doen HC en ik het rustig aan.  Tegen de middag gaan we naar beneden om te lunchen en dan gaan de kinderen skiën.  Vandaag draagt HC zijn comfi look van NUNUNU WORLD Het zit lekker gemakkelijk en het voelt zacht aan.  De bijpassende slofjes zijn zo cute.

IMG_5196IMG_5224IMG_5228IMG_5229

LOVE MUM GRIET

Lifestyle: Op restaurant met je kinderen

Fashion: Ski outfit of the day

0