mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: #OOTD 1st of Januari! Snow fun in Tirol

Hello Mums!  Hebben jullie het oudjaar vieren overleefd?  Bij mij was het erg rustig.  Gewoon thuis Lekker eten en drinken en vuurwerk afsteken voor de kinderen.   Niets speciaals, maar wel gezellig.  Vandaag doen we het rustig aan in de alpen.  Het weer is gewoon prachtig en het heeft deze nacht zelfs een beetje bij gesneeuwd.  Alle pistes liggen er super bij.  Vandaag ga ik voor mijn "Kill Bill" look en voel ik mij even Uma Thurman  ;-) Onesies zijn weer erg populair op de pistes.  Deze onesie van COLMAR was mij meteen opgevallen.  Colmar maakt trouwens de ski outfits van het officieel Frans Alpine Ski Team.  Wie weet heeft het wel invloed op mijn ski prestaties van vandaag:-) Hello Mums ! Do survived New Year's Eve ? For me it was very quiet. Good food and wine at home and some fireworks for my kids. Nothing special, but cozy. Today we take it easy in the Alps. The weather is just beautiful and it has even snowed last night. Today I'm going for my " Kill Bill " look and I feel like Uma Thurman ;-) Onesies are again very popular on the slopes. I was head over heels for this onesie from COLMAR.   Colmar makes  the ski outfits from the official French Alpine Ski Team . Who know it affects my ski performance today :-) Time for some acres ski now! ;-) 

IMG_5253IMG_5251IMG_5260IMG_5266

Love Mum Griet

Fashion: Solden shoppen

Lifestyle: Op restaurant met je kinderen

0