mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Solden shoppen

Hello Mums, Ik ben gek op solden shoppen maar heb een hekel aan drukte!  Mensen duwen en trekken en winkels ruiken naar natte hond met deze regenachtige dagen ;-) (grapje)  Maar hoe shop je verstandig solden voor jezelf en je kinderen?  Hoe ga je te werk?  En op wat moet je letten?  Solden zijn de ideale periode om te investeren in duurdere stukken.  Mooie handtas, laarzen, pumps, klassieke trench/ regenjas of LBD. Ook voor de kinderen kan je investeren in wat duurdere basic stukken.  Dit zijn mijn shopping tips voor tijdens de solden!  

  • Breng je kleerkast op orde en kijk wat je nog kan gebruiken en maak een lijstje op.  Doe dit ook bij je kinderen.  Ik koop tijdens de solden altijd voor mijn kinderen een dure klassieke winterjas maar dan een maat groter voor tijdens de volgende winter.  Maar je moet wel goed het merk en de maten kennen.  Als je twijfelt neem dan een jas mee om te vergelijken of de maten hetzelfde vallen.
  • Ga op prospectie een week voor de solden.  Soms geven winkels aan vaste klanten al kortingen of doen aan koppelverkoop.  Stippel een route uit and keep it in mind!!  Dan verloopt alles vlotter en full focus.
  • Laat je kinderen thuis!  Dat is alleen maar afleiding voor jezelf en er is geen plezier aan voor hen!  Ook je vriendinnen laat je beter thuis ;-) zo voorkom je impulsieve aankopen ;-)
  • Maar je kan ook solden shoppen net zoals ik vanuit je luie zetel, of tussen 2 opdrachten door online :-) geen drukte, regen of stress ;-) Je kan rustig nadenken over je keuze en vergelijken.  Voor mijn kids shop ik steeds bij Smallable - Childsplayclothing - en las tubes voor de allerkleinste was voor mij een leuke webshop.  Voor mijzelf kan ik helemaal wild gaan bij: Net-a-porter - My Theresa - Vestiaire Collective  - Verso
  • Doe even prospectie wat de basis kleuren en looks zijn voor de lente en zomer 2016.  Wit, zwart, grijs, roze en blauw kan je steeds in zomerse looks verwerken.
  • Ik ga ook steeds even langs bij Maasmechelen Village of een andere outlet paradijs! Daar zijn het dan dubbele solden ;-)

e8fec05b98afd5c58ef3f3ef59a7b074

Veel succes met jullie shopping

Love Mum Griet

 

Goodyear tekenwedstrijd!!!

Fashion: #OOTD 1st of Januari! Snow fun in Tirol

0