mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Goodyear tekenwedstrijd!!!

Hello Mums,  Op woensdag namiddag is het voor mij altijd quality time met mijn kinderen.  HC knutselt en tekent graag.  Waarom niet de fantasie van je kinderen deze namiddag de vrije loop laten gaan in de tekenwedstrijd van GOODYEAR autobanden?  Op deze site kan je een tekening downloaden en de autoband vd toekomst ontwerpen door de ogen van een kind. http://reinventingthewheel.goodyear.eu/nl-BE  Je hebt nog 5 dagen de tijd om deel te nemen en kans te maken op een leuke reis naar de sneeuw met je gezin!  Neem snel een kijkje en veel succes!

IMG_5352 IMG_5354 IMG_5357

Lifestyle: Movie time

Fashion: Solden shoppen

0