mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Goede voornemens! #Mumgoals

Hello Mums, Ik heb altijd een weekje nodig om het nieuwe jaar te starten met mijn voornemens.  Ik rook niet en hoef niet op dieet, je ziet mij nu al niet lopen ;-) dus aan die dingen hoef ik niet te werken.  Maar dit zijn wel elke goals waar ik mijzelf ga aan proberen te houden om van 2016 mijn jaar te maken.

Hello Mums , I always need a week to restart the new year with my intentions. I do not smoke and do not need to go on a diet ;-)  so those things I do not need to work on. But these are all goals!

IMG_5322

Nog gezonder koken voor mijn gezin en mijzelf  Ik kook graag en gezond maar in het weekend durft mijn man nogal eens vettig eten uit te halen. ;-)  En daar wil ik een klein beetje ingrijpen.

Minder drinken of met maten  Ik heb geen drank probleem ofzo ;-) en ik drink nooit thuis, alleen maar op restaurant.  Maar als ik dan uiteten ga, dan drink ik graag mijn glaasje wijn of bubbels.  Meestal neem ik een menu met aangepaste wijnen mss moet ik dat eens minder doen want ik kan echt niet tegen mixen, mijn lichaam is de dag nadien altijd een beetje in shock :-/  maar toch laat mij elke keer vangen.  Het is ook allemaal zo lekker :-/

Meer tijd voor mijzelf vinden Ik heb de laatste jaren mijzelf een beetje weggecijferd voor mijn gezin.  Ik heb vooral de focus gelegd op hun leven en welzijn.  Maar daar geraken mijn eigen batterijen leeg van.  Ik heb mijzelf voorgenomen meer "me-time" in te lassen en terug dingen te gaan doen die mij ontspannen en opladen om er nog harder tegen aan te kunnen gaan in mijn job.

Minder hard en streng voor mijzelf zijn Ik probeer steeds alles zo perfect mogelijk te doen.  Super mama's bestaan niet!  Perfectie bestaat niet.  Ik leg de lat soms te hoog waardoor ik vaak in stressvolle situatie terecht kom.  Dit vertaalt zich dan in, kort zijn tegen mijn kinderen en man.  Ik heb mij voorgenomen eens de dingen los te laten.  Hopelijk heeft dit een positief effect op iedereen :-)

Wat zijn jullie voornemens voor 2016?  Trouwens, wat zouden jullie nog meer op Mum Of  The World willen zien?


Cooking healthier for my family and myself  I like to cook healthy & fresh.  But on weekends my husband dare to take out some fast food. And that i whant to restyle a little bit.

Drinking less  I never drink at home, alone on restaurant. But when I go out to eat, I like to drink my glass of wine or Champagne. Usually I take a menu with matching wines.  Maybe a need to drink only kind of wine and only 1 or max 2 glasses.

Find more time for myself I have dedicated the last few years for my family. I especially put the focus on their lives and wellbeing. But so my own batteries get empty. I promised myself to do some more "me-time".

Being Less hard and strict for myself  I always try to do everything as perfect as possible. Super mom's do not exist! Perfection does not exist. Sometimes I put the bar too high, so I often find myself in stressful situations. This translates into negativity against my children and husband. I intend to let go once more things in my life. Hopefully this has a positive effect on everyone :-)

What are your plans for 2016? Besides, what would you want to see more on Mum Of The World?

Love mum Griet

Healthy food recipes: Italian style

Lifestyle: Movie time

0