mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Healthy food recipes: Italian style

Hello mums,  één van mijn goede voornemens dit jaar was om nog gezonder proberen te koken en leven.  Ik kook sowieso dagelijks vers en probeer zoveel mogelijk bio producten te kopen.  Ik deel graag met jullie mijn receptjes.  Mijn zonen en ikzelf zijn gek op salades.  Het is gezond, gemakkelijk en snel klaar te maken.  Wat willen we nog meer ;-)  Thibeau & Henri-Constant vragen mij elke woensdag en zondag tomaat - mozzarella te maken.  Dit is een fris Italiaans slaatje met extra avocado.  Dit zit vol Calcium - vitaminen en gezonde vetstoffen.  Een slaatje dat je best snel 's morgens kan klaarmaken voor je naar je werk vertrekt als lunch.

Hello mums, one of my NY Goals this year was to try to cook & live healthier. I cook anyway daily fresh and try to buy as many i can organic products. I would like to share with you my recipes. My sons and I love salads. It is healthy, easy and quickly done. What we want more ;-) Thibeau & Henri -Constant ask me every Wednesday and Sunday for tomato - mozzarella. This is a fresh Italian salad with extra avocado on top. This is full of Calcium - vitamins and healthy fats . A salad that you can prepare pretty fast in the morning to eat at lunch. 

IMG_5373

Wat heb je nodig

Bio Rucola - bio Kerstomaatjes - avocado - mozzarella - peper & zeezout - olijfolie - balsamicosiroop - truffelolie

Hoe maak je het

Was de groenten goed, leg eerst de rucola op je bord. Snij de kerstomaatjes in twee - haal de avocado uit met een lepel en snij in plakjes.  Haal de mozzarella uit de verpakking en laat uitlekken.  Snij ook in schijfjes of blokjes.  Voeg alles samen en werk af met peper & zout, olijfolie en een scheutje truffelolie en balsamicosiroop en meg alles goed.  Simpel en snel.  Eet smakelijk

What do you need

Bio Rocket - Organic Cherry tomatoes - avocado - mozzarella - pepper & sea salt - olive oil - balsamic syrup - truffle oil

How to make it

Wash the vegetables well, first put the rocket on your plate. Cut the cherry tomatoes in two - remove the avocado with a spoon and cut into slices. Remove the mozzarella from the package and drain. Also cut into slices or cubes. Add it all together and finish with salt & pepper , olive oil and a dash of truffle oil and balsamic syrup and mix everything well . Easy and fast . Bon appetite

IMG_5378IMG_5381

Love Mum Griet

Interview Mommy To Be model - presentatrice Elissa Guarraci

Goede voornemens! #Mumgoals

0