mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: My Beauty secrets

Hello mums, Ik gaf recent mijn geheime beauty secrets prijs aan IKARI-blog.  Lezen jullie mee?

IKARI confessions interview- Griet Vanhees IKARI PRAAT MET BEKEND GEZICHT GRIET VANHEES, VROUW VAN DE SNELSTE MAN VAN ONS LAND ANTHONY KUMPEN, MAMA EN PLUSMAMA VAN 2 ZONEN EN EEN DOCHTER, SAMEN WOONACHTIG TE HASSELT. GRIET WERKT ALS STYLISTE EN IS SCHRIJFSTER VAN DE POPULAIRE MAMA-BLOG MUM OF THE WORLD EN SCHRIJFT IN JET MAGAZINE OVER FASHION, LIFESTYLE, HEALTHY FOOD EN BEAUTY.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Sinds wanneer/hoelang gebruik je IKARI? Ik gebruik IKARI sinds bijna 3 jaar nu.

In welke mate ben je tevreden over jouw persoonlijk gamma aan producten? Ik heb een zeer gevoelige en moeilijke huid. Ik reageer snel en krijg vaak rode of droge vlekken. Sinds ik IKARI gebruik zijn deze problemen van de baan. Ik krijg vaak de opmerking dat mijn huid er goed uitziet.

Wat is/zijn jouw absolute IKARI favoriet(en)? De Renew5 en de Cure4 mogen absoluut nìet in mijn badkamer ontbreken!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Cure 4 – Filling & relaxing Airless pompflacon – 30 ml – Serum – 49,75 €

De Renew 5 is een zeer rijke, natuurlijk geparfumeerde crème die hydraterend en herstellend werkt. Deze crème geeft de huid haar soepelheid terug en verstevigt ze. Uiterst geschikt voor de extreem droge, vochtarme huid. De Renew 5 bevat stamcellen die een sterk regenererende werking hebben. Ideale basis voor make-up. Uw Renew product is onmisbaar in uw dagelijkseverzorging

De Cure 4 is een sterk geconcentreerd serum op basis van vitamine A en hyaluronzuur. Deze actieve ingrediënten zijn onmisbaar in uw anti-ageing programma. Ze zorgen ervoor dat de huid er gezonder, elastischer, steviger, en bijgevolg ‘jeugdiger’ uitziet. De natuurlijk geparfumeerde Cure 4 verzachten beschermt de huid, en vermindert de fijne lijntjes en rimpels. Een must-have product voor elke zelfbewuste vrouw!

Hoe belangrijk vindt je een goede verzorging van de huid? Het verzorgen van jezelf en je lichaam is zeer belangrijk. Wie niet goed voor zichzelf zorgt heeft geen respect voor zichzelf of haar lichaam. Ik probeer niet alleen de juiste producten te gebruiken maar ook voeding en sporten zijn belangrijk voor je lichaam en je huid. Je bent wat je eet. Als je gezond eet dat zie je aan je huid. Ik moet nu wel zeggen dat het ook wel misschien genetisch is bepaald hoe je huid eruit ziet. Maar ook externe factoren zoals stress (waar ik soms last van heb) kunnen sporen nalaten en dat uit zich dan bij mij door eczeem.

Combineer je IKARI met andere behandelingen in de Carpe kliniek? Zoja, welke en waarom? Ik doe al jaren botox bij carpe. Ik heb een zwaar ongeluk gehad en Dr Karavani heeft mijn gezichtsverlamming kunnen verhelpen met botox. Ook komt het goed van pas bij mijn migraine. Maar natuurlijk helpt het ook mijn huid jong te houden. Ik combineer het onaangename aan het aangename van het gebruik ervan.

Kunnen we stellen dat je een échte IKARI fan bent? JA. Ik ben een echte fan omdat het niet alleen goed van kwaliteit is maar erg toegankelijk qua prijs! Je krijgt er een top product voor in de plaats en dat alleen al is goud waard! Een product dat je goed verzorgt! Bedankt IKARI

En dan zeggen wij BEDANKT Griet Vanhees! Wil jij ontdekken welke producten perfect zijn voor jouw huid, aarzel dan zeker niet om de korte online analyse uit te laten voeren en zo je persoonlijke huidcode te ontvangen. Op basis daarvan kan je je eigen persoonlijk pakket samenstellen en meteen bestellen! Check IKARI Cosmetics en laat je verwennen

Met dank aan Holiday Inn Hasselt Elisa Guarraci  & Ikari blog

Winter Essentials ...

Interview Mommy To Be model - presentatrice Elissa Guarraci

0