mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Winter Essentials ...

Hello mums,  Nu is het echt wel heel koud aan het worden.  Een warme jas is geen ongemak dezer dagen.  Het Nederlandse label Nickelson heeft een leuke collectie.  Het zijn niet alleen jassen die geschikt zijn voor wintersport en deze (my fave) bewijst het.   Nickelson staat voor trendy en kwaliteit en is in handen van een jonge ondernemer die duidelijk weet waar hij mee bezig is.  Je moet zelf maar eens een kijkje gaan nemen.  Je kan heel je gezin stijlvol de koude dagen laten trotseren zowel naast de pistes als op de skipistes. Hello mums, Now it's really cold in Belgium . A warm coat is no discomfort these days. The Dutch label Nickelson has a nice collection. It's not only coats that are suitable for winter sports and this ( my fave ) proves it. Nickelson stands for fashionable and quality and is owned by a young entrepreneur who clearly knows what he 's doing. Just take a look at their website. You can dress your whole family classy & stylish with this cold days in Nickelson. 

IMG_5281 IMG_5282 IMG_5283

Love Mum Griet

Fashion: Street style

Beauty: My Beauty secrets

0