mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Street style

Hello mums, één van mijn favoriete street style look is toch wel een ripped jeans met een leather biker jacket en witte sneakers.  In de zomer met een witte t-shirt of tanktop en nu tijdens de winter met een hoodie of dikke warme trui of sweater.  Je kan heel de look al shoppen voor  minder dan 220,- :-)  En al de items kan je zonder probleem verder combineren en verwerken in andere looks.  Sneakers kan je zelfs onder een rok combineren of een kleed.  Een ripped jeans en leather biker jacket geeft elke look een stoer rock & roll kantje.  Ik durf soms mijn meest klassieke kleedjes te combineren met een leather biker jacket.  Dus ook zo'n vest is een slimme investering. ;-) Je kan deze look helemaal online bestellen.

Hello mums, one of my favorite street style look is a ripped jeans with a leather biker jacket and white sneakers. In the summer, with a white t -shirt or tank top , and now during the winter with a hoodie or thick warm sweater or sweatshirt. You can ; shop the look for less than 220, - :-) All  items you can combine without any problem. You can even wear Sneakers with a skirt or a dress. A ripped jeans and leather biker jacket gives any look a cool rock & roll edge. I combine my most classic dresses with a leather biker jacket . So such a vest is a smart investment . ;-) You can order this look completely online .

20160119-5

  1. Rolkraag sweater: H&M 24,99,-  2. Skinny Ripped jeans: ZARA 39,95  3. Leather Biker Jacket: TOPSHOP 65,-  4. Sneakers: Adidas Zalando 89,95,-

DIY: Boekenrekjes

Winter Essentials ...

0