mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY: Boekenrekjes

Hello mums,  Jullie zullen zien dat mijn blog in een ander jasje werd gestoken.  Ik hoop dat jullie het leuk vinden.  Ik ben de laatste dagen vooral bezig geweest met alles aan te passen en ben veel aan het knutselen.  Henri-Constant "leest" graag boeken en leuke verhaaltjes.  Hij heeft ondertussen een hele verzameling boeken bij elkaar.  Ik ben opzoek gegaan naar een leuke manier om de boeken op te bergen en op een kindvriendelijke manier.  En ja hoor, bij Pinterest kom je veel leuke ideetjes tegen om zelf mee aan de slag te gaan. Hello mums, You will see that my blog is a little different now. I hope you like it. I am trying often some pinterest ideas out.  Henri -Constant loves  books. He has a nice collection of books now.  I was looking for a fun and easy way to store his books.

bekvam-kruidenrekje__34431_PE124371_S4Op Pinterest kom je veel leuke ideetjes tegen, zoals deze kruidenrekjes van bij Ikea.  Ze kosten nog geen 4,- en zijn super leuk en makkelijk in elkaar te zetten.  Een laagje verf erop en je hebt een first class boekenrekje voor in de kinderkamer.  Deze heb ikzelf in elkaar gestoken en geverfd.  Hc is er super blij mee.

On Pinterest you will see some nice ideas , like this spice racks from Ikea . They cost less than 4,-  and are super nice and easy to assemble. A nice color of paint, and you have first class book racks for the kids room.  These i have made myself. It's easy and fun too do. Hc is super happy and his room stays clean.

IMG_5466

IMG_5450IMG_5449IMG_5462IMG_5454

Maandag soepdag Erwten-muntsoep

Fashion: Street style

0