mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Label crush: CosISaidSO

Hello Mums, Er is een nieuw leuk Belgisch label op de markt! CosISaidSo  Alle kledingstukken van de COS zijn gemaakt van comfortabele en biologisch katoen.  Wat voor mijn kleine deugniet een must is, is dat de hals openingen stretchy zijn zodat er geen strijd meer is om hem uit en aan te kleden.  Dit is een pluspunt bij CosISaidSo.  Cos gaat voor een minimalistische look en is meestal unisex.  Maw. een hippe collectie met een volwassen knipoog.  COS gelooft niet in seizoenen dus het hele jaar door kan je leuke basics shoppen en combineren naar hartenlust.  Neem zelf maar een kijkje!

Hello Mums , there is yet another nice Belgian label on the market! CosISaidSo Is a collection of a young mother with experience in fashion. She needed a new challenge in her life, not even a year later, her mini - collection is going soooo hard !

Everything  is made from comfortable organic cotton. Cos is going for a minimalist look and is mostly unisex . It's a hip collection with an adult twist. COS does not believe in seasons throughout the year so you can shop great basics all year long . Take a look for yourself !

IMG_0070 CISS-selectie-29 IMG_0026 CISS-selectie-2

 

Lifestyle: Magic Potty Training kit

Maandag soepdag Erwten-muntsoep

0