mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Magic Potty Training kit

Hello Mums,  Ik heb tijdens de beurs Playtime in Parijs een leuk "gadget" gezien voor peuters.  Een "Magic potty training kit". Ik heb het niet meer van doen voor mijn jongste zoon, maar wil dit zeker met jullie delen want ik geloof hier wel in en het is gewoon super leuk.  Een  klein boekje vol magie, met een verhaaltje over een kindje dat op het potje leert gaan.  In het boekje zitten enkele magische stickers met een zon waar een donkere wolk voor zit.  De bedoeling van deze sticker is dat je deze op de bodem van het potje kleeft.  Telkens als het in aanraking komt met "warmte" verschijnt de zon en verdwijnt de wolk :-)  Kinderen gaan extra hun best doen om het zonnetje tevoorschijn zien komen.  Als dat is gelukt, krijgen ze een sticker dat ze dan in het boekje kunnen kleven als beloning.  Een oude truck maar dan in een nieuw jasje.  www.Invented4kids.com Hello Mums , I have discovered during the fair Playtime in Paris a nice " gadget " specialy for toddlers. A "Magic Potty Training Kit" . My boy is past that episode in his life, but i love too share it with you because I believe in it and it's just super fun. A small book full of magic, a story about a child who learns to go on the potty . In the book there are some magical stickers with a sun where a dark cloud is in front of it. The purpose of this sticker is that it adheres to the bottom of the potty. Whenever it comes into contact with "heat" the sun appears and the cloud disappears :-) Children will do extra their best to see the sun come out . If successful , they receive a sticker which they can put into the book as a reward. An old trick.

image1image1image2

Budgetproof shopping

Label crush: CosISaidSO

0