mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Budgetproof shopping

Hello mums,  De zomercollecties komen stilaan binnen.  Als je zwanger bent en je bent bang om te shoppen omdat je buik gaat groeien, dat is volkomen normaal.  Maar je kan ook smartshoppen.  Kleding kopen die je zowel kan dragen als je niet zwanger bent als ook tijdens je zwangerschap.  Zoals deze reality ster uit LA!  Ze is nog maar een paar maanden zwanger en als je het niet weet zie je het niet eens.  Een skinny stretch  jeans en een licht oversized shirt.  Meer hoeft het soms niet te zijn.  Heel haar look kan je shoppen voor nog minder dan 125,-  Het leuke aan deze styling is dat het nadien ook gewoon nog kan dragen.  Een oversized bril is altijd een goed idee, vooral als je minder goede dagen hebt ;-) Nu kan je er nog een cool bikersvest op combineren voor optimaal effect. Hello mums, Summer collections are coming into the shops.  If you're pregnant and you're afraid to shop because your belly grows , that's perfectly normal. But you can also do some smart shopping. Buying clothes that you can either wear  when you're not pregnant as during pregnancy. Look at this reality star in LA ! She's only a few months pregnant and if you do not know it you do not see it. A skinny stretch jeans and a slightly oversized shirt. Less is more.  Her whole look , you can shop for less than 125 , -  An oversized glasses are always a good idea , especially if you have bad days ;-)

20160129-5

  1. Bril: River Island 22,-  2. Skinny jeans Even & ODD 29,95,-  3. T-shirt: H&M 9,99,-  4. Enkellaarsjes: River Island 60,-

Love Mum Griet

#OOTD HC It's a rainy day

Lifestyle: Magic Potty Training kit

0