mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD HC It's a rainy day

Hello, Wat een weertje dit weekend.  Maar tussen de buien, door ben ik toch even een frisse neus gaan scheppen met mijn kinderen.  Het waren precies een bende losgeslagen jongen honden die voor het eerst regen en plassen zagen! Zou het aan de wind hebben gelegen dat ze het "zot" in zich hadden?  Ik heb een tijdje geleden een leuk regen outfit op de kop kunnen tikken voor HC op Vente-exclusive.  Op deze site kan je echt koopjes vinden zoals deze Dino regenjas en draken botjes!  HC is er gek op!  Een goede regenjas en regenlaarzen zijn on België geen overbodige luxe!  Hij heeft in ieder geval altijd veel succes als hij deze outfit aan heeft.  Een happy kind is een happy mama, toch? Hello , What a weather this weekend. But in between, I still go for  a walk with my children. I did find a while ago this nice rain outfit for HC on Vente- exclusive. On this site you can find real nice stuff as a Dino raincoat and dragons rain boots ! HC loves it ! A proper raincoat and rain boots are a good investment in Belgium!  A happy child is a happy mom , right?

image1 image2 image2 image2

 

Maandag soepdag! Paprikasoep

Budgetproof shopping

0