mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag soepdag! Paprikasoep

Hello Mums, Het is weer maandag!  Ik heb weer een lekker soepje voor jullie klaar! Paprikasoep!  Ik weet dat veel mensen last hebben van oprispingen als ze paprika eten.  Ik heb dat zelfde probleem!  Maar als je paprika kookt of schilt heb je hier geen last meer van.  Paprika's staan in de top van meest gezonde groenten.  puntpaprika's zijn zachter en smaken iets zoeter.  Een soepje maken van deze 2 soorten kan dus alleen maar een voltreffer zijn. Een lekker gezonde budgetproof soepje. Wat heb je nodig

2 uien -  4 rode paprika's of puntpaprikas's of mix  -  4 groentebouillonblokjes - 2 liter water - Ghee of olijfolie - peper & zout - teentje look - Laurier, tijm - Theelepel paprikapoeder - voor de liefhebbers van extra touch 100gr kruidenkaas Bereiding 

Stoof de ui aan in Ghee of olijfolie en voeg de look eraan toe.  Snij de paprika in 2 en verwijder de pitten.  Snij de paprika's in stukjes en voeg deze toe aan de ui en look. Snij de courgette in blokjes en voeg ook deze toe.  Laat even stoven en voeg water en bouillonblokjes eraan toe.  Laat goed doorkoken en mix alles tot een fijne soep.  Breng op smaak met peper en zout. Voor de liefhebbers kan je er eventueel nog wat extra kruidenkaas aan toevoegen. Ook deze nog even goed door de soep mixen dan.  Smakelijk!


 

Mums Hello, It's Monday! I have again a good soup for a good start of the week.  Bell pepper Soup! I know that many people suffer from indigestion when they eat peppers. I have the same problem! But if you cook peppers or peels them than you have no more problems. Peppers are in the top of most healthy vegetables. Pointed peppers are softer and tastes slightly sweeter. Making a Soup off these two types can only be good ;-)  A nice healthy budget proof soup.

What do you need

2 onions - 4 red peppers or puntpaprikas or a mix - 4 vegetable stock cubes - 2 L of water - Ghee or olive oil - salt & pepper - garlic clove - Laurel, thyme - teaspoon paprika - for lovers of extra touch 100g herbs cheese

Preparation

Fry the onion in ghee or olive oil and add the garlic. Cut the peppers in two and remove seeds. Cut the peppers into small pieces and add it to the onion and garlic. Leave to simmer and add water and bouillon cubes. Allow to boil and mix to a fine soup. Season with salt and pepper. For lovers you can possibly add some extra cream or herb cheese. Bonne appetite 

1a1e27765b6b3cf94c1f3e679f8ffed0

Foto: Pinterest

Interview: International power mom Ingrid Vandebosch-Gordon

#OOTD HC It's a rainy day

0