mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: Droge handen JET!

Hello Mums, Ik ben trots en blij om jullie te melden dat ik naast mijn pagina EXCLUSIEF in Jet, nu ook een stukje over gezondheid schrijf.  Mijn eerste stukje gaat over "droge handen".  Ik geef jullie graag mijn huis en keukenmiddeltjes hoe je droge handen kan voorkomen. Mums Hello , I am proud and happy to announce that next my column "EXCLUSIVE" in Jet , i write also a piece about health.  My first piece is about " dry hands " . I suggest you my home remedies and tips on how you can prevent dry hands.

 

Tip 1 02-03-16 JETL_1

Love Mum Griet

Beauty: PRP of vampieren-facelift

Lifestyle: Een nieuwe baby in een samengesteld gezin

0