mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: PRP of vampieren-facelift

Hello mums,  Onze huid verzorgen is belangrijk. Zowel tijdens als na je zwangerschap is een goede huidverzorging voor ons mama's belangrijk.  Grijze haren en extra rimpels komen extra snel met al de "extra" mama zorgen, nog maar te zwijgen over onze mannen. ;-) Dat ik af en toe botox gebruik voor verschillende redenen is geen geheim meer.  Ik werk liever preventief dan meteen met grote middelen aan de slag te moeten  gaan.  Een tijdje geleden kwam ik Kim Kardashian haar "gruwelijke" foto tegen en dacht bij mijzelf WTF!  De wereld draait door.  Maar toen ik mij verdiepte in de behandeling, dacht ik: Hé dat klinkt nog niet zo slecht.  Het laatste dat ik wil is een opgeblazen, foute look krijgen zoals sommige sterren uit Hollywood.  Ik heb niets tegen een spuitje of een lifting hier en daar ;-) maar het moet wel mooi en verantwoord blijven.  Ik heb het geluk eerlijke artsen te hebben die mij eerlijk zeggen als het een NO GO is! Wat heb ik nu uitgetest? PRP of beter gekend als de Vampieren facelift. Al begrijp ik niet waarom dat ze facelift zeggen want ze snijden en liften niet.

Hoe gaat het nu in zijn werk?  Ze nemen een buisje bloed dat nadien wordt gecentrifugeerd om het plasma te scheiden van de andere bloedcellen. Plasma bevat groeifactoren en bloedplaatjes die nadien terug in je gezicht worden geïnjecteerd.  Dit heeft een verjongend effect op de huid en geeft de huid een boost. Het is minder pijnlijk dan botox maar ziet er eng uit.

Hello mums, taking care of Our skin is important. During and after your pregnancy a good skin care for mom's is important. Gray hair and wrinkles will come extra fast true the worries of being a Mom ;-)  I occasionally use Botox for various reasons.  I prefer to work preventative then immediately have to deal with large surgery. A while ago I saw Kim Kardashian her "horrific" pictures on instagram, and thought by myself WTF! The world goes crazy. But then I did some research for myself and  I thought, that does not sound so bad. The last thing I want is to get a wrong look like some Hollywood stars. I have nothing against a botox injection  or a lifting here and there ;-) but it must remain nice and responsible. I'm lucky to have some honest doctors around me.

What I've tested? PRP or better known as the Vampires facelift. Though I do not understand why they say facelift because they don't cut or lift.

How it works? They take a tube of blood, which is centrifuged to separate the plasma from the other blood cells. Plasma contains grow factors and then they are injected back into your face. This has a rejuvenating effect on the skin and gives the skin a boost. It is less painful than Botox but looks scary.

image3

image2image2image1

Het kleine toestelletje waarin kleine naaldjes zitten en aanvoelen als een soort van scrub masseren de rest van het plasma in de huid.  De eerste dag geeft het een branderig en geschaafd gevoel. En ik ben de eerste 2 dagen niet zonder make up kunnen buiten komen.  Maar na dag 3 was alles weer vrij normaal.  Nu bijna een week later zijn er nog enkele ruwe plekken maar na 10 dagen moet ik weer een baby huidje hebben.  Internationale sterren zweren bij deze behandeling en ik moet eerlijk zeggen dat ik hier en daar de vraag krijg of ik op vakantie ben geweest ;) Maw Ze zien iets maar weten niet meteen wat.  En ikzelf voel mij er goed bij en dat is nog het belangrijkste!  Je moet het vooral voor jezelf doen!  Jezelf verzorgen, jezelf dat extraatje eens gunnen.

The small needles feel like a kind of scrub massaging the remainder of the plasma in the skin . The first day gives a burning sensation . After three days everything was quite normal again . Now, almost a week later, there are still some rough spots but after 10 days I should have a baby skin. International stars swear by this treatment and I must admit that I get some positive reactions.  In other words, they see something but do not know exactly what. And I feel good about it and that's the most important! You have to do it especially for yourself ! Taking Care of yourself

More info: Carpe 0032 3 230 40 50

.

Love Mum Griet

 

Healthyfood: Powerontbijtje

Beauty: Droge handen JET!

0